Ajutor
 
Cititi cu atentie continutul paginii pentru a va putea bucura de programe in direct
 

Atentie ! Streaming-ul nu este furnizat de TvFree.ro si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu Windows Media Player sau alt plugin. Pentru vizionare click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10 -60 secunde pana ce se initiaza conexiunea). In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de aici:
 
- Sopcast 3.3.2 ( compatibil Windows 7 , Xp si Vista )
 
- VLC Web Player 8.6 ( necesar la unele posturi tv - important sa instalati doar versiunea 8.6 - versiunile mai noi nu merg corect ).
 
- Windows Media Player v 10 (in cazul in care aveti WIndows Vista nu mai este necesara instalarea lui)
 
- WMP Pixelfusion Plugin este un plugin wmp ce imbunatateste imaginea redata de Tv Free - il gasiti aici .
 
Daca vreti sa folositi Firefox trebuie sa instalati acest plugin din firefox si urmati pasii de mai jos :
 
Tools - IE Tab 2 Option si adaugati la URL : http://www.tvfree.ro/* si dati add si ok , am atasat si poze mai jos pentru a va fi mai usor  
 
 
 
 
 
 
 
 

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca va apare mesajul "can not retrive data" incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina cu Tv

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run Add-on" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.
 
 
 


Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet. In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

Pentru a va testa viteza la internet (trebuie sa aveti minim 512 kbps, recomandat 1500 kbps) puteti da click aici .

Cand va uitati la Tv pe net este recomandat sa inchideti orice alt program care poate genera trafic suplimentar ca de exemplu DC++ sau torente.

Pentru orice ajutor sau sugestie puteti accessa pagina noastra de contact sau online pe id de messenger

Atentie ! This site does not host, provide, archive, store, distribute or purport to disseminate material or media of any kind, and acts merely as an index (or catalogue) of media posted by others outside of our control.